Velkommen til

Fanget på stevns

27.februar 2016

Klub- og aktivitetsaftener

Afholdes for hyggesnak og kammeratligt samvær, mv.:

Starter torsdag den 5. september kl. 19.30

Afholdes med nyheder om fiskeri og fangster samt

Forskellige aktiviteter og hyggeligt samvær.

Se datoer og indhold for klubaftener her

Kopi  af IMG_0032

Læs de seneste turrapporter

her

Peter på havtur den 2. marts

MANDAG

den 18. november 2019

" Vandtårnet "

Vi starter kl. 19.30

med en ”håndmad”

og selve generalforsamlingen starter  kl. 20.00.

Vel mødt!

Årets turprogram

Se hele listen

her

Kommende klubture

Læs en kort beskrivelse af de næste klubture her

Robert med gedde 7,800 kg - 105,0 cm fanget den 16. maj 2014

Philip, med meget stor og særdeles flot rødspætte på 1,847kg-58,0cm

Phillip med Rødspætte på

1,847 kg. 58 cm.

Fanget på fladfisketuren

Den 28. august

Sydsjællands Ørredfond

preview1

Klik her for at læse Sydsjællands Ørredfond’s beretning

Hvis du vil følge med i ørredfondens arbejde kan du se mere på deres facebookside: https://www.facebook.com/groups/orredfonden/

I Ørredfonden har vi besluttet at lave en lille konkurrence for vores medlemmer. Det drejer sig om medlemmerne i medlemsforeningerne Spinfluen, Sportsfiskerforeningen Storstrømmen og Haslev Sportsfiskerforening samt alle de personlige medlemmer, der har indbetalt min. 50 kr. til Ørredfonden.

Formålet med konkurrencen er bare, at det kunne være hyggeligt en gang i mellem at se resultatet af det arbejde, vi gør i Ørredfonden.

Så meld jeres fangster til!!

Konkurrencen gælder ganske simpelt om at fange årets længste ørred fanget i Ørredfondens udsætningsområde.

Udsætningsområdet går fra Stigsnæs over Vordingborg til Rødvig, Så havørred, bækørred eller søørred fanget fra kysten, i vandløb der løber ud der - eller fra både som er udgået fra havne der, - kan deltage i konkurrencen. Længste fisk vinder!

I år kører konkurrencen fra nu og frem til 16. november, - og i 2020 fra 16. januar og frem til 16. november.

Der er ikke de store præmier på spil, bare et enkelt kaffe-/tekrus med et billede af en ørred samt en lille tekst til den længste ørred.

Regnbueørreder tæller ikke med.

Konkurrencen kører kun på Facebook. Man tilmelder sin fisk med et opslag i Ørredfondens facebook-gruppe - med et billede af fisken med målebånd, så man tydeligt kan se fiskens længde - sammen med en lille historie om fangsten. Detaljeringsgraden omkring beskrivelsen af fangststedet bestemmer du selv.

God fornøjelse på fiskepladserne :-)

Søren Grothe Petersen, formand